07 aprilie


20.00 Irish Pub Str. Horea nr.5

Quo Vadis
Concert Rock
Quo Vadis, originara din Montreal, Canada, este adepta sonoritatilor de melodic technical death metal si calca puternic pe urmele unor formatii precum Atheist sau Cynic, remarcandu-se atat prin tehnica cu care abordeaza fiecare piesa, cat si prin prezenta scenica, fiecare concert al canadienilor fiind unul special.
Fiind o formatie deschisa experimentelor, Quo Vadis a colaborat cu diversi artisti, printre care si celebrul Steve DiGiorgio - bas (Sadus, Death, Iced Earth, Testament etc.), lucru care a facut-o sa devina un punct de reper pentru artistii ce nu se multumesc cu muzica comerciala.
Chiar daca ultimul album lansat de Quo Vadis, “Defiant Imagination”, a fost lansat in 2004, acesta a creat senzatie in media de specialitate, fiind considerat o capodopera pana in ziua de astazi. Ca urmare a acestui succes, trupa a revenit in 2005 cu un DVD, intitulat “Defiant Indoctrination”, la realizarea caruia a participat si romanca Roxanne Constantin (clape) - cea care se ocupa in momentul de fata de partea de bas - si cu un material live inregistrat cu ocazia unui concert special la Montreal.
Psycho SymphonyPracticand o muzica neconventionala, dezvoltata pe baza unor structuri abstracte, dificil receptabile la prime auditii, trupa continua sa existe, sa evolueze si, chiar daca in Romania actuala are putine sanse de editare a unui nou material discografic, cei patru membrii repeta asiduu, compun si se produc in concerte.

Niciun comentariu: