Paşaportul Primăverii Cafenelelor 2014


Participând la acest concurs din cadrul festivalului Primăvara Cafenelelor, veți putea câștiga un abonament pentru 2 persoane la Festivalul 18+ (17-18 mai 2014)  și un curs de limba franceză organizat de Institutul Francez din Cluj Napoca. Un eveniment nou și mai deosebit, gândit nu ca un festival de muzică ori de arte vizuale, nu ca o manifestaţie dedicată educaţiei sau diverselor ateliere, nu ca o sarabandă de performance-uri, ci ca o experienţă totală.  

Regulile jocului sunt foarte simple : « pașapoartele » Primăverii Cafenelelor le găsiți în fiecare cafenea parteneră în acest festival, începând cu data de 3 aprilie. Ceea ce trebuie să faceți este doar să le solicitați! Pe parcursul călătoriei dumneavoastre culturale în cele 12 cafenele partenere, va trebui să cereți ca aceste pașapoarte să fie ștampilate, iar mai apoi să le trimiți pe adresa Institutului Francez din Cluj Napoca ( strada I.C. Brătianu, nr. 22) până la data de 15 aprilie.
  
Aveți posibilitatea de a fi chiar dumneavoastră marele câștigător dacă reușiți să strângeți toate ștampilele cafenelelor. În cazul în care vor exista mai mulți concurenți care îndeplinesc acest criteriu, va avea loc o tragere la sorți pentru a afla numele persoanei câștigătoare. 
Vă dorim călătorie plăcută și nu uitați să vă notați datele de contact pe spatele plicului în care veți trimite pașapoartele Primăverii Cafenelelor...!

ADRESELE CAFENELELOR:
Atelier cafe : Strada Memorandumului nr.9, la etaj 
Cafe Papillon : Emil Isac Nr. 9
Cizmarie : Strada Samuil Micu nr. 6
Doamna T : Strada Napoca nr. 10
Enigma : Strada Iuliu Maniu nr. 12
Flowers Tea Bar : Strada Emil Isac nr. 11
Zorki Photo cafe : Strada Ion Rațiu nr.10
Jaxx : Strada Emil Isac nr. 25
Shto bar : Strada Memorandumului nr.6, la etaj
Q caffé : Strada Petru Maior nr. 13
Samsara : Strada Emil Racovita nr. 27

Mai mult (festival 18+) :  http://www.facebook.com/18plusfestival - http://18plusfestival.ro/festival/

Niciun comentariu: